Back to All Events

Workshop De Grote Ontwaker (Schipluiden)

Workshop ‘De Grote Ontwaker’
13 november
Door Petra Stam en Els Lijesen (Isis Mysterieschool)

Op 14 november, de dag na de workshop, is het VOLLE MAAN. Niet zomaar een volle maan, maar de grootste supermaan van deze eeuw. Dan staat de Maan dicht bij de aarde en lijkt hij groter, helderder en is van meer invloed op ons. De Maan geeft je altijd een kijkje achter de sluier en onthult je innerlijke visie. Op dit moment staat de Zon in het intense teken Schorpioen, het sterrenbeeld dat heerst over dood en wedergeboorte. We laten los en maken ruimte zodat je daar zelf nieuwe invulling aan kunt geven. Dat wat niet essentieel is sterft af, zodat je jouw waarheid, jouw talenten en jouw unieke zijn kunt delen met de wereld. De Maan staat in het aardse teken Stier en dat geeft je een extra steuntje in de rug om jouw schoonheid en waarde te manifesteren.

"Waar is het tijd voor? / Waar wil je nu echt vanaf?”
In deze workshop maken we oa gebruik van de energie van de volle maan. We kijken naar ons zelfbeeld en verwijderen met behulp van de Egyptische giergodin Nekhbet en slangengodin Wadjet ideeën over onszelf die niet kloppen of ons klein houden. Oude overtuigingen kunnen uiteindelijk giftig worden en je weerhouden om degene die je werkelijk bent te manifesteren. Door met behulp van deze twee godinnen de vurige levensenergie door de chakra’s te leiden, worden oude beelden die je over jezelf hebt ‘ontgift’ en getransformeerd. Zo kun je je ware zelf aarden en integreren.

Je krijgt informatie, we doen twee meditaties en in het praktische deel leer je een orakel te zijn van de oerbron waar je deel van bent. Als je een kristallen bol hebt, neem die dan mee (als niet, wij hebben een alternatief). Je krijgt zo helderheid over een nieuw iets – een project, een manier van leven, een nieuwe relatie – dat uit jou geboren wil worden.  Ook doen we een kaartlegging voor de Bloedmaan met de Maankaarten, zodat je duidelijke inzichten en handvatten krijgt op een nieuwe manier van Zijn.
Je bent grootser dan je denkt!

Locatie: Op Hodenpijl (op de zolder), Rijksstraatweg 20-22, Schipluiden
Tijd: 12.00 - 16.00 uur
Prijs: 50 euro
Aanmelden: isismysterieschool@gmail.com

Earlier Event: November 3
Maan(kaart) workshop Aalten (Gelderland)
Later Event: December 9
Midwinter workshop (Roosendaal)