Back to All Events

Start jaartraining 'De 14 sleutels tot heelwording' (Almere)

Op 31 januari start de jaartraining 'De 14 sleutels tot heelwording'. 14 middagen verdeeld over 2016.

Een korte uitleg: De mythe van Isis en Osiris is een prachtig zinnebeeld voor de zoektocht naar heelheid; daarom is dat het uitgangspunt van ons boek en de bijbehorende jaarcursus. Via de symboliek van deze mythe kun je geestelijke lagen aanboren en hierdoor een diep begrip ontwikkelen van de rijkdom van je innerlijke werelden. De mythe helpt je die verloren aspecten te her-inneren en te beseffen dat het goddelijke zich in alle verschijningsvormen bevindt, ook in jouzelf. Stap voor stap maak je je los van de oude manier van denken die gebaseerd is op angst, twijfel en verdeeldheid, en wek je de liefde in je hart die als fundament kan dienen voor een nieuw bewustzijn; het Horus-éénheidsbewustzijn.

De mysteriescholen in het Oude Egypte volgden de heelwordingsweg van Osiris en trainden hun leerlingen zich hun zielsenergie weer te herinneren, zich daardoor te laten leiden en tot eenheidsbewustzijn te komen.
Isis gunt je een blik achter haar sluier. In de cursus krijg je veertien sleutels aangereikt, zodat jij stap voor stap dichter bij je ware Zelf komt, je hart kunt openen, trouw bent aan je ziel(enpad), je eigen ruimte gaat innemen en eenheid met de Bron ervaart.

Data: 31 januari, 21 februari, 13 maart, 3 april, 10 april, 15 mei, 12 juni, 26 juni, 4 september, 25 september, 16 oktober, 6 november, 27 november, 11 december.
12:00 - 16:00 uur
Josephine Bakerstraat 40, 1311 GA Almere
14 zondagmiddagen (12:00 - 16:00 uur) verdeeld over het jaar.

Vragen of inschrijving: isismysterieschool@gmail.com

Bezoek onze website voor de thema's per middag, actuele informatie over de jaarcursus, data, workshops, lezingen en themadagen.

www.isismysterieschool.nl

Earlier Event: January 24
Creatie workshop (Schipluiden)
Later Event: February 10
Maan(kaart) workshop in Schipluiden