Back to All Events

Levenskunst Festival Doorn

Els en ik staan deze dag bij onze uitgeefster, A3 boeken.
Onze Isis mysteriekaarten zijn uit en vanaf deze dag te koop!
Ook geven we een lezing over de kaarten:
12:00 uur in zaal 'Kerkuil'
"De Egyptische godin Isis verzamelde de veertien lichaamsdelen van haar geliefde Osiris en maakte hem weer heel. Uit hun vereniging kwam Horus voort, die staat voor het hogere bewustzijn. In deze workshop laten Petra Stam en Els Lijesen je ontdekken hoe je met de Isis Mysteriekaarten jouw eigen proces van heelwording kunt bevorderen. Je maakt kennis met de energie van de Egyptische goden en symbolen die jou helpen verloren wezensdelen weer terug te vinden. In de workshop krijg je onder meer een korte meditatie die je zicht geeft op een thema dat voor jou nu speelt. Ook trek je daar een kaart voor. De Isis Mysteriekaarten geven je een helder inzicht!"

Informatie over het festival:
http://www.levenskunstbeurs.nl/?page=117&menu=161