Back to All Events

Reis naar de bibliotheek van je ziel (en introductie jaartraining, Bilthoven)

Met Isis en Thoth reis je naar je innerlijke bibliotheek, je Huis van Licht. Daar kun je je oude verhaal loslaten en archiveren. Dat oude verhaal heeft je naar het heden gebracht, en heeft je gemaakt tot wat je nu bent. Vanaf hier ga je een nieuwe start maken: je gaat bewust je eigen levensverhaal creëren vanuit vrijheid, zonder oude beperkingen. Daarvoor krijg je toegang tot je eigen kronieken. Je herinnert je de evolutie van je eeuwenoude ziel, krijgt moeiteloos toegang tot je diepere lagen van bewustzijn, en werkt met energetische hologrammen die je informatie en ruimere staten van zijn kunnen brengen.

Deze workshop staat op zich maar laat je ook proeven van de ervaringen die je in de jaarcursus opdoet. Je krijgt pure kennis over de Egyptische Mysteriën aangereikt, maar ervaart ook de energie van de Egyptische goden en wat zij voor je kunnen betekenen.

Als je naar aanleiding van deze introductieworkshop besluit (of als je al hebt besloten) met de jaarcursus in Bilthoven (start 4 oktober) mee te doen, worden de kosten van deze workshop van het bedrag van de jaarcursus afgetrokken. Met andere woorden: dan is deze workshop gratis!

Het is tevens VOLLE MAAN deze dag, en die energie betrekken we in de workshop!

29 augustus, 13:00 – 16:00 uur
Centrum de Linde, Jachtlaan 15, Bilthoven
€35,00
Aanmelden: isismysterieschool@gmail.com

Earlier Event: August 8
Workshop 8-8 Leeuwenpoort (Amsterdam)
Later Event: September 6
Levenskunst Festival Doorn