Back to All Events

Workshop 'Toegang tot het Veld van Overvloed' - Lelystad

In deze workshop nemen Petra Stam en Els Lijesen je mee naar Hathor, de Egyptische godin van liefde, vruchtbaarheid, overvloed, genieten en vreugde. Aan de hand van een korte presentatie leggen wij je meer uit over Hathor en het Ka-lichaam, zodat je je goed kunt afstemmen op deze energieën. 
Tijdens een meditatie herinnert Hathor je eraan dat overvloed jouw geboorterecht is. Je krijg inzicht in de betekenis van een persoonlijk symbool en je gaat dit als kracht-symbool gebruiken. Ook word je je bewust waar de energie stagneert en laat die weer stromen tijdens een praktische oefening met fonoforese: de inzet van stemvork-trilling van een bepaalde chakra. Het Ka-lichaam (je etherische dubbel) ga je tijdens een tweede oefening krachtig maken; daardoor sterk je jezelf en word je je bewuster van je mogelijkheden en je connectie met de Bron. Verder ga je werken met een citrien-kristal en tijdens de tweede meditatie maak je contact en verbind je je met het Veld van Overvloed zodat je kunt gaan aantrekken wat jij verlangt!

Zondagmiddag 31 mei, 12:00 - 16:00 uur
De Yogaboerderij, Rivierenlaan 240, Lelystad
Prijs: €50,00 inclusief een kristal, koffie, thee en lekkers
Opgave bij Corine van Zoelen: info@deyogaboerderij.nl