Back to All Events

Workshop 'Helder zien en voelen' in Alkmaar

We gaan op deze bijzondere dag waarop een vurige maansverduistering plaatsvindt, werken met de leeuwgodin SEKHMET. Ze geeft je een helder zicht op je emoties, overtuigingen en gedragspatronen. Je hebt immers een emotie, je bent niet een emotie! Met haar vurige kracht, die wordt gesymboliseerd door haar leeuwengestalte, bevrijdt ze je van karma, en laat je situaties vanuit een nieuw perspectief zien. Je realiseert je dat je een vrije keuze hebt. Het leven kan (weer) een genot worden. Sekhmet wordt ook wel het Oog van Ra genoemd, wat aangeeft dat ze het heldere inzicht van haar vader, de zonnegod Ra vertegenwoordigt.

SIRIUS, onze spirituele zon, staat weer boven de horizon in deze tijd. Sirius wordt wel het hogere zelf van ons zonnestelsel genoemd, de inwijder, de goddelijke leraar, levensbrenger en bron van kennis. We gaan ons met deze ster van de inwijding verbinden, en je krijgt een Egyptische inwijding in het openen van je 3e oog.

Ieder krijgt ook een flesje PAREL-tinctuur: Parel brengt je in contact met de echte Jou en helpt je te handelen vanuit je centrum, stabiliseert lang ingehouden emoties en helpt je (zekerheid in) Jezelf te vinden en daar trouw aan te zijn.

Wil je je losmaken van oude (beperkende) emoties en die omzetten in een kracht, wil je helder zicht op jezelf krijgen en meer trouw zijn aan jezelf? Dan is deze bijzondere zomerworkshop een ware eye-opener!

Door Petra Stam en Els Lijesen (Isis Mysterieschool)
Datum: 28 september
Tijd: 19:30 - 22:30 uur
Plaats: Centrum Wakker, Westerweg 14, Alkmaar (vlakbij station)
Prijs: €40,00
Opgave / vragen: isismysterieschool@gmail.com
           of info.petrastam@gmail.com