Back to All Events

Workshop 'De waarheid van je hart' in Schipluiden

Energetische workshop door Petra Stam en Els Lijesen (Isis Mysterieschool)

De Egyptische godin Ma’at staat symbool voor kosmische harmonie. Haar attributen zijn een weegschaal en de veer van de waarheid, waartegen volgens de mythe de harten van de overledenen gewogen werden. Als het hart in evenwicht was met de waarheid, kreeg de overledene toegang tot het verlichte rijk van Osiris. Balans en waarheid vormen ook in ons bestaan een voorwaarde voor bewustzijnsgroei. In deze workshop krijg je de gelegenheid om je eigen balans en waarheid te (onder)zoeken. Via meditatie, praktische oefeningen en opdrachten krijg je zicht op jouw eigen waarheid.
In een oefening verbindt je je met Ma’at, en wordt je begeleid om haar boodschap voor jou te CHANNELEN. Verder gaan we praktisch werken: je  leert hoe je onderbewuste overtuigingen die jou remmen, kunt omzetten in overtuigingen die je steunen. Een workshop die op alle manieren je hart verlicht!

Deze workshop is onderdeel van de jaartraining ‘ De 14 sleutels tot heelwording’, maar kan ook goed als losse workshop gevolgd worden.

19 april
Centrum Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20-22, Schipluiden (bij Delft)
Tijd: 12.00 tot 16.00 uur
Kosten: €50,00
Opgave: isismysterieschool@gmail.com