Back to All Events

Presentatie asteroïden godinnen Ceres en Pallas Athena op de ASAS-dag

Op 7 maart 2015 vindt de eerste ASAS-dag van 2015 plaats. Het thema is: 'Nieuwe perspectieven in de astrologie.' In de astrologie werken we met in toenemende mate met nieuw materiaal. Deze ASAS-dag willen we jullie laten kennismaken met minder bekende en onbekende objecten die wel degelijk te gebruiken zijn in de astrologische praktijk. Kennis en in de middag ook eigen innerlijke ervaring en de toepassing ervan in eigen horoscoop. (Neem je eigen radix dus mee!)

Tijdens het ochtendprogramma presenteert Zus Luyckx haar hypothese over het integreren van de dwergplaneet Eris in ons astrologisch denken, waarna deze hypothese onder haar leiding gestaafd zal wordt tijdens een workshop. 's Middags zullen Petra Stam en Joyce Sterrenberg een presentatie verzorgen over de asteroïde Pallas Athena en dwergplaneet Ceres. We maken kennis met de mythologie, we beleven innerlijk de energie van Ceres, de universele moeder en Pallas Athene, godin van de wijsheid/krijgsgodin en we onderzoeken de uitwerking van deze archetypen in jouw horoscoop.

Wijze van inschrijven

Inschrijven voor de ASAS-dag op 7 maart 2015 kan bij Zus Luyckx via info@zeus-horoscopie.be. ASAS-leden kunnen de ASAS-dag gratis bezoeken. Vrienden van de ASAS betalen €30, belangstellenden betalen €45. Via bovengenoemd mailadres kunnen bezoekers indien gewenst een lunch bestellen. De kosten voor de lunch bedragen €17,50. Zowel de betaling voor deelname aan de ASAS-dag, als de betaling voor de lunch, moet van tevoren gedaan worden door geld over te maken naar:
ASAS te Zeist
IBAN: NL84 TRIO 0390 1656 03
BIC: TRIO NL 2

Zie www.antropia.nl/contact voor de adresgegevens van Antropia, de locatie van de ASAS-dag.
Bezoek onze website voor updates: www.asasastrologen.nl