Back to All Events

Workshop Maankaarten en intuïtie-training in Etten-Leur

De Maan beroert ons innerlijk, beïnvloedt onze gevoelens en prikkelt ons intuïtieve weten. De Maankaarten geven je inzicht in je gevoel, emotie en zielenroerselen, en maken je bewust van je onbewuste. Tijdens de workshop krijg je algemene informatie over maankrachten en -invloeden en uitleg over de opbouw en het gebruik van de maankaarten. We gaan intuïtie-oefeningen doen zodat je (ook) vanuit je innerlijk kunt spreken en de boodschappen die vanuit je onbewuste omhoog komen, gaat vertalen naar begrijpelijke taal; zo leer je niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen de Maankaarten leggen en duiden (vanuit de kaart én vanuit je intuïtie). Verder gaan we een advieskaart trekken, zelf een mini-consult geven en duidelijk krijgen hoe je een droom kunt verwezenlijken.
Je krijgt een kaartlegging mee voor de aankomende zonsverduistering.

Donderdag 5 maart van 19:30 tot 21:30 / 22:00 uur
Prijs: €25,00
Opgave en meer informatie bij Evelien: LiefstLiefde@hotmail.com