Back to All Events

Workshop 'Het ontwaken van het zonnebewustzijn' in Amsterdam en Lelystad

Op 20 maart geef ik met Els Lijesen weer een energie-workshop, die los staat van de jaartraining. Met live muziek van Ro Bert!

Deze bijzondere datum is het begin van de lente en dus de lente-equinox: dag en nacht zijn precies even lang, maar na deze dag zullen de dagen langer worden dan de nachten. Het is ook nieuwe maan én er is een zonsverduistering! Er komt nieuwe energie binnen en een nieuw thema wordt geactiveerd en geankerd in je bewustzijn. Bovendien is het Pluto-Uranus-vierkant voor de laatste maal actief, dus wat niet werkt kun je nu definitief loslaten. Dit is dé tijd waarin een nieuwe cyclus op een hoger niveau ontwaakt en kan worden geïntegreerd.

We gaan de actuele hemelse energieën gebruiken in de workshop. We gaan een oude, beperkende energie loslaten, en ruimte maken voor een nieuwe manifestatie. Wat wil je laten worden geboren en in de wereld zetten deze lente? We gaan werken met de drie-eenheid Isis-Osiris-Horus, en ons via meditatie verbinden met ons stralende nieuwe/hogere zonnebewustzijn.

Alles waar jij in de vrije ruimte van je hart naar hebt verlangd, kan nu in de wereld gezet worden.

Verder:
- Je krijgt een korte persoonlijke reading op papier over de Zwarte Zon in jouw geboortehoroscoop. Hier ervaar je jouw verbinding met de kosmos, liggen je oneindige mogelijkheden, overstijg je je ‘ik’ en ervaar je eenheid.
- Je krijgt lotusremedie: Lotus brengt licht, onvoorwaardelijke liefde en vrede; verbindt beneden en boven, integreert nieuwe openingen en brengt je naar een hoger niveau van bewustzijn.
- Twee meditaties waarin je duidelijk ervaart hoe jouw ware zelf zich wil manifesteren en hoe je dat kunt verwezenlijken.
- Je wordt meegevoerd op de verruimende klanken van de instrumenten van Ro Bert en kom tot moeiteloze manifestatie van je ware zelf.
Dat is wel heel fijn wakker worden
J

Vrijdag 20 maart
-14.00 tot 17.00 uur in AMSTERDAM: Centrum Karunika, Meerhuizenplein 11
-20:00 – 23:00 uur in

Op 20 maart geef ik met Els Lijesen weer een energie-workshop, die los staat van de jaartraining. Met live muziek van Ro Bert!

Deze bijzondere datum is het begin van de lente en dus de lente-equinox: dag en nacht zijn precies even lang, maar na deze dag zullen de dagen langer worden dan de nachten. Het is ook nieuwe maan én er is een zonsverduistering! Er komt nieuwe energie binnen en een nieuw thema wordt geactiveerd en geankerd in je bewustzijn. Bovendien is het Pluto-Uranus-vierkant voor de laatste maal actief, dus wat niet werkt kun je nu definitief loslaten. Dit is dé tijd waarin een nieuwe cyclus op een hoger niveau ontwaakt en kan worden geïntegreerd.

We gaan de actuele hemelse energieën gebruiken in de workshop. We gaan een oude, beperkende energie loslaten, en ruimte maken voor een nieuwe manifestatie. Wat wil je laten worden geboren en in de wereld zetten deze lente? We gaan werken met de drie-eenheid Isis-Osiris-Horus, en ons via meditatie verbinden met ons stralende nieuwe/hogere zonnebewustzijn.

Alles waar jij in de vrije ruimte van je hart naar hebt verlangd, kan nu in de wereld gezet worden.

Verder:
- Je krijgt een korte persoonlijke reading op papier over de Zwarte Zon in jouw geboortehoroscoop. Hier ervaar je jouw verbinding met de kosmos, liggen je oneindige mogelijkheden, overstijg je je ‘ik’ en ervaar je eenheid.
- Je krijgt lotusremedie: Lotus brengt licht, onvoorwaardelijke liefde en vrede; verbindt beneden en boven, integreert nieuwe openingen en brengt je naar een hoger niveau van bewustzijn.
- Twee meditaties waarin je duidelijk ervaart hoe jouw ware zelf zich wil manifesteren en hoe je dat kunt verwezenlijken.
- Je wordt meegevoerd op de verruimende klanken van de instrumenten van Ro Bert en kom tot moeiteloze manifestatie van je ware zelf.
Dat is wel heel fijn wakker worden
J

Vrijdag 20 maart
-14.00 tot 17.00 uur in AMSTERDAM: Centrum Karunika, Meerhuizenplein 11
-20:00 – 23:00 uur in LELYSTAD: Donaustraat 177 (yoga studio achter het vegetarisch
                                   restaurant)
Prijs: €40,00

Opgave via isismysterieschool@gmail.nl
(Bij opgave je geboortedatum, -plaats en –tijd doorgeven!)

: Donaustraat 177 (yoga studio achter het vegetarisch restaurant)
Prijs: €40,00

Opgave via
Of bel Petra (06-29112912) of Els (06-42373723)
(Bij opgave je geboortedatum, -plaats en –tijd doorgeven!)