Back to All Events

Midwinter-workshop 'De deur naar 2016' in Alkmaar

Midwinter, meditatie, (tarot)kaarten, en ‘direction-stones’

21 december is de avond voor Midwinter, de tijd vlak voordat het Grote Wiel draait en een nieuwe cyclus inluidt. We gaan stilstaan bij de terugkeer van het licht in de natuur en in onszelf. Informatie, hemelse invloeden, doelen stellen, je krijgt een ‘direction stone’ waarmee we gaan mediteren.

Het 2e deel is praktisch. Neem je eigen kaarten mee als je die hebt – het maakt niet uit welke en je hoeft ook geen ervaring te hebben. Je krijgt een kaartlegging over Oud-en-Nieuw, die ga je voor elkaar leggen. Je gaat je deze avond bewust worden van wat je achter kunt laten, wat jouw mogelijkheden zijn, wat je valkuilen zijn, kortom: de richting en thema’s die in 2016 gaan spelen.

Maandagavond 21 december
Tijd: 19:30 – 22:00 uur
Centrum Wakker Bewust-zijn, Westerweg 14, Alkmaar (5 minuten lopen van het station of (betaald) parkeren voor de deur)
€25,00 ( incl. koffie, thee, lekkers en een steen)
Opgave: info.petrastam@gmail.com

Later Event: January 24
Creatie workshop (Schipluiden)