Back to All Events

Workshop 'Helder zien en voelen' op Texel

4 november, SPECIAL!
Workshop 'Helder zien en voelen' op TEXEL

Je gaat werken met de leeuwgodin Sekhmet. Ze geeft je een helder zicht op je emoties, overtuigingen en gedragspatronen. Met haar vurige kracht, die wordt gesymboliseerd door haar leeuwengestalte, bevrijdt ze je van karma, en laat je situaties vanuit een nieuw perspectief zien. Je realiseert je dat je een vrije keuze hebt. Het leven kan (weer) een genot worden. Sekhmet wordt ook wel het Oog van Ra genoemd, wat aangeeft dat ze het heldere inzicht van haar vader, de zonnegod Ra vertegenwoordigt.
Bovendien staat de (bijna nieuwe) Maan in Leeuw! We gaan ons dus ook verbinden met de hemelse Leeuwkrachten.

Sirius staat sinds eind augustus weer bij ons boven onze horizon. Deze ster wordt wel het hogere zelf van ons zonnestelsel genoemd, de inwijder, de goddelijke leraar, levensbrenger en bron van kennis. We gaan ons met deze ster van de inwijding verbinden, en je krijgt een Egyptische inwijding in het
openen van je 3e oog.

Je krijgt ook een flesje Parel-tinctuur: Parel brengt je in contact met de echte Jou en helpt je te handelen vanuit je centrum, stabiliseert lang ingehouden emoties en helpt je (zekerheid in) Jezelf te vinden en daar trouw aan te zijn.

Wil je je losmaken van oude, beperkende emoties en die omzetten in kracht, wil je een heldere blik op jezelf krijgen en meer trouw zijn aan jezelf? Dan is deze bijzondere zomerworkshop een ware eye-opener!

Door: Petra Stam en Els Lijesen (Isis Mysterieschool)
Datum: Woensdagavond 4 november
Tijd: 19.30 tot 22.30 uur
Plaats: Schilderend 95, Den Burg, Texel (mijn ouderlijk huis - boerderij 200 meter het land in) 
Prijs: €35,00
Opgave: isismysterieschool@gmail.com of via 'contact'

Later Event: November 22
Healingworkshop Isis Mysterieschool