Back to All Events

Healingworkshop Isis Mysterieschool

'De Hele Ziel'
Healing-workshop volgens de Egyptische Mysteriën
Door Petra Stam en Els Lijesen (Isis Mysterieschool)

In deze workshop reiken we je effectieve manieren aan om je energie optimaal te laten stromen en je energieveld te versterken. Je verdiept je je in de hekau, de ‘magische woorden’ waarmee jij je eigen bestaan kunt creëren en kunt on-creëren wat niet meer bij jou past. Je bevrijdt jezelf van gedachten die jouw kracht en zelfvertrouwen ondermijnen. Je creëert een optimale gezondheid. De energie van de Egyptische God Thoth, de meester van het woord en de klank, staat je hierin bij. In een geleide meditatie wordt je je bewust van je innerlijke alchemie en geef je je Ka-lichaam (het lichaamsbewustzijn) een boost.
Met behulp van de godin Isis leer je om gouden Bronenergie te laten stromen. Zo kun je jezelf helen en/of (oneindig) geven zonder dat je je eigen energie uitput.

We zitten in de donkere tijd van het jaar. De winter komt eraan en als je weerstand in orde is, krijg je geen last van winterse kwaaltjes. We staan al stil bij Midwinter, de terugkeer van het licht, en je intenties of voornemens voor die tijd.

Datum: 22 november
Plaats: Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 22, Schipluiden (bij Den Haag)
Tijd: 12.00 tot 16.00 uur
Prijs: €50,00
Aanmelden op isismysterieschool@gmail.com