Back to All Events

Maankaart workshop tijdens Samhain (Groningen)

De Maan beroert ons innerlijk, beïnvloedt onze gevoelens en prikkelt ons intuïtieve weten. De Maankaarten geven je inzicht in je gevoel, emotie en zielenroerselen, en maken je bewust van je onbewuste.
Tijdens de workshop krijg je algemene informatie over maankrachten en -invloeden (ook over de actuele hemelse aspecten) en uitleg over de opbouw en het gebruik van de maankaarten.
We doen korte meditaties en intuïtie-oefeningen zodat je (ook) vanuit je innerlijk kunt spreken en de boodschappen die vanuit je onbewuste omhoog komen, kunt vertalen naar begrijpelijke taal. Je legt en duidt de Maankaarten niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander - vanuit de kaart én vanuit je intuïtie. Verder trekken we een advieskaart, geven zelf een mini-consult-op-afstand krijgen duidelijkheid over hoe je een droom kunt verwezenlijken.
Het is Samhain ('Halloween') en die energie betrekken we in de middag en je krijgt daarvoor een gepaste kaartlegging mee.

Datum: Zondag 1 november 2015  --VOL--
Tijdstip: 13.00-16.00 uur
Bijdrage: 35 euro pp
Locatie: Studio Souljoy, Kraneweg 32, Groningen
Opgave: info@soulspirit.nl