Back to All Events

Workshop 'activeer je pijnappelklier' (Breda)

Twee workshops in BREDA. Ze zijn los te volgen, maar sluiten ook op elkaar aan.
Door Petra Stam en Els Lijesen (Isis Mysterieschool)

Ochtend workshop: ‘Activeer je pijnappelklier’
De pijnappelklier is een kleine, endocriene klier in het midden van de hersenen. Door lichtenergie, in deze klier te brengen, maar ook door geluid en intentie verhoog je je bewustzijn en activeer je de spirituele poorten in je lichaam. Dat opent de deur naar je heldere vermogens en je hogere weten. De pijnappelklier wordt wel vergeleken met het Oog van Horus ofwel het ontwaakte hogere bewustzijn die je (weer) met je goddelijke potenties. De pijnappelklier maakt (onder andere) serotonine aan, een neurotransmitter die ook wel het gelukshormoon genoemd werd. Ook wordt er DMT in aangemaakt, een hormoon dat trance-reizen en helderziendheid bevorderd. Daarom wordt de pijnappelklier ook wel het Derde Oog genoemd, of ‘de Zetel van de Ziel’.

In deze workshop ga je eerst werken met de chakra’s: informatie, meditatie, oefeningen en balanceren (oa met chakra-stemvorken). Daarna richten we ons op het derde oog ofwel de pijnappelklier: er zijn oefeningen en meditaties om je pijnappelklier te wekken en te activeren. Kortom, een workshop waar je gelukkig van wordt!

Deze workshop is goed te combineren met de workshop ‘Helder zien en voelen’, die ’s middags wordt gegeven. Ze kunnen natuurlijk ook prima los worden gevolgd.

Prijs: €40,00
(als je ook de middag-workshop volgt, kosten ze samen slechts €75,00
Plaats: Centrum Zuiderlicht, Kloosterlaan 138, Breda
Opgave: isismysterieschool@gmail.com