Back to All Events

Workshop in Schipluiden: 'Ken het mysterie van je hart'

Workshop ‘Ken het mysterie van je hart’ door Petra Stam en Els Lijesen
(onderdeel jaartraining en losse workshop)

In het nieuwe Watermantijdperk stappen we mondiaal een tijdperk binnen waarbij vrijheid, autonomie, scheppingskracht, communicatie en verbinding steeds belangrijker worden. In plaats van te volgen worden we zelf meesters en gaan we van REACTIE naar CREATIE. Dit vraagt om eigen verantwoordelijkheid, compassie en luisteren naar je innerlijke wijsheid.  

De sfinx is de hoeder van de mysteriën, de beschermer van de geheime kamer van jouw hart. In deze workshop maak je - via geleide meditaties- een connectie met de Grote Sfinx van Gizeh en daar geeft Isis je de sleutel tot dit innerlijk heiligdom. Op deze plek kun je je afstemmen op de kennis van je ware wezen, op je diepste gevoelens en wensen. In de energie van de Sfinx krijg je hoger begrip van je Zelf en zicht op je verbinding met dierbaren. Je hart leidt je naar eenheid.
Via de Sfinx reis je naar het Akasha-archief, de database van je ziel. Daar maak je contact met je Ba, het zielendeel dat zich in de hogere dimensies bevindt en je zicht kan geven op het grote levensplan, je doelen en je ware passie.  
Neem een eigen kristal mee (het liefst een niet al te grote, transparante steen), dan leer je hoe je daarin de intenties voor 2015 kunt programmeren; wat wil jij in het komende jaar vanuit je hart laten groeien en bloeien?

18 januari, 12:00 – 16:00 uur in Centrum Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20, SCHIPLUIDEN (bij Delft)

Prijs: €50 
Aanmelden: www.isismysterieschool.nl/contact/