Back to All Events

(IJs)maanavond in Venlo

Ik geef deze avond bij Hart et Cetera samen met Marja de Zeeuw.
Lezing over en verinnerlijking van de IJsmaan met het thema ‘zuivering en diepgang’. De Maan trekt aan het water van de zeeën, mensen, dieren en planten. Haar schijngestalten geven de eeuwige cyclus van het leven aan. Ze geeft inspiratie, trekt aan gevoelens, dromen en emoties, brengt je in contact met wat zich in je onbewuste roert. Tijdens deze avond staan we stil bij de natuur buiten jezelf, hoe je op dit punt van cyclus kunt aansluiten en dit betrekken op je innerlijke natuur. Aan de orde komen: de realiteit en het wezen van de Maan, op weg naar de volle maan- hoe kun je daarbij stilstaan; oude feesten van deze tijd, de godin Brigid, de berk, symboliek van de bezem, Waterman en Uranus, tarotkaart Matigheid, en sprookje De Walkure. We sluiten de avond af met een meditatie omtrent de godin Brigid via haar krijg je zicht op (zielen)doelen die in de lente kunnen/zullen gaan groeien. Er wordt een passende thee geschonken.
Datum: 23 januari 2015
Tijd
: 20.00 - 22.00 uur 
Bijdrage: €15,00

LocatieLeescafé 't Begienke, Begijnengang 2, 5911 JL Venlo. 
Heb je interesse om te komen, laat dit even weten voor 16 januari - aanmelden kan via  info@hartetcetera.nl  of  06-11261918