Back to All Events

Het ontwaken van het vrouwelijke (homeopathie-nascholing)


Isis en het ontwaken en heelwording  van het vrouwelijke: 

Door Alize Timmerman en Petra Stam
Isis en het ontwaken van het vrouwelijke: de Oxytocine factor in de behandeling van de vrouw.

Hoe kunnen we onze ''body'' in optimale gezondheid houden en ons beveiligen tegen het materialiseren van onomkeerbare ziekten.
De lessen zijn gericht op het ontwikkelen van vrouwelijke schoonheid en fertiliteit. 
Het hormoonstelsel, maaninvloeden, sexualiteit, archetypische beelden en trouw zijn aan jezelf. We werken aan het streven naar bewustzijn, het luisteren naar je ziel en gebruiken om daarmee je authentieke kracht (terug) te vinden. We werken met korte meditaties en het in resonantie gaan met remedies die ons helpen je helende kwaliteit in ontwikkeling te brengen.
In dit verband kijken we naar de homeopathische remedies Lotus,Sepia, Parel, Havik, Leeuw, Kat, Wolf, Krokodil, Cobra, Gier, Luna en Monotone, Chocolade, Linde, Menstruatiebloed, Oxytocine en de 7 alchemistische metalen (Plumbum, Stannum, Ferrum, Yuprum, Mercurius, Argentum en Aurum).
Alle C4-homeopathische middelen worden verbonden met de symboliek van de goden en de mythen en helpen je om je ware zelf te hervinden.
We zullen ook zorgen voor een remedie-doos, specifiek gericht en passend bij de lessen en die helpen bij het opwekken van de levenskracht en vitaliteit.

Wij willen heel graag dat een ieder 2 dagen kan komen. Het is een Heel programma en beslaat daarom 2 dagen:
Vrijdag 16 januari: 9:45 – 18:00 uur.
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur.
De kosten voor de eerste dag zijn €90,00 en de tweede dag daarom slechts €45,00.
De lessen zijn inclusief biologische soep, koffie en thee.
Jan van Nassauatraat 111, Den Haag (12 minuten lopen van CS of parkeren (betaald) in de straat.

Aanmelding via de website: www.hahnemanninstituut.nl of door rechtstreekse aanmelding bij het instituut per email: hin@hahnemanninstituut.nl
De lessen zijn erkend door NVKH, NOKH, NWP.
De nascholing is Cpion- Erkend.

Petra Stam is klassiek homeopaath en schrijfster van oa het prachtige boek ‘Isis en de 14 sleutels tot heelwording’ (samen met Els Lijesen). Zij gebruikt deze sleutels dagelijks in haar praktijk en is hiermee een succesvol therapeut.

ALize Timmerman is een wereldberoemd klassiek homeopaat. Zij werkt en studeert ook in Egypte en ontmoette daar Isis. Alize is geïnspireerd door het oude Egyptische Weten en gebruikt dit in haar werk als klassiek homeopaath.