Back to All Events

Lesdag asteroïden Juno en Vesta

Deze themadag van Odhiris (school voor astrologie, bewustzijn en spiritualiteit) staat in het teken van de Asteroïde godinnen Juno en Vesta. Maak kennis met de mythologie, beleef de energie van Juno, godin van het huwelijk en relaties en Vesta, godin van huis en haard en de innerlijke priesteres. Natuurlijk onderzoeken we de uitwerking van deze archetypen in jouw horoscoop. Basiskennis van astrologie is vereist om de materie praktisch te kunnen toepassen. Deze vernieuwende workshop wordt gegeven door gastdocenten Petra Stam en Joyce Sterrenberg. 

Koffie en thee is inclusief, lunch zelf meebrengen. Eventueel is er voldoende lunchgelegenheid in de nabije omgeving.

Datum: Zaterdag 6 september van 10 tot 16 uur
Locatie: Avanturijn, Voetiusstraat 3 in Utrecht
Kosten: 75 euro voor studenten Odhiris en 85 euro voor niet-studenten
Aanmelden: utrecht@odhiris.nl. Stuur je geboortegegevens mee!
Betaling vóór 30 augustus op rekening van Odhiris
NL45RABO0148351433 o.v.v. Asteroïden themadag