Back to All Events

Workhop 'Reis naar de bibliotheek van je ziel' bij Op Hodenpijl

Mini-workshop en introductie jaarcursus bij Op Hodenpijl (Schipluiden).

Avond met Petra Stam en Els Leijsen met een schrijfopdracht en meditatie rond het thema 'Reis naar de bibliotheek van je ziel.' De avond start of eindigt met een korte introductie op de jaarcursus.

Met Isis reis je naar je innerlijke bibliotheek, je Huis van Licht. Daar kun je je oude verhaal loslaten en archiveren. Dat oude verhaal heeft je naar het heden gebracht, en heeft je gemaakt tot wat je nu bent. Vanaf hier ga je een nieuwe start maken: je gaat bewust je eigen levensverhaal creëren vanuit vrijheid, zonder oude beperkingen. Daarvoor krijg je toegang tot je eigen kronieken. Je herinnert je de evolutie van je eeuwenoude ziel, krijgt moeiteloos toegang tot je diepere lagen van bewustzijn, en werkt met energetische hologrammen die je informatie en ruimere staten van zijn kunnen brengen.
Deze workshop staat op zich maar laat je ook proeven van de ervaringen die je in de jaarcursus opdoet. Je krijgt pure kennis over de Egyptische Mysteriën aangereikt, maar ervaart ook de energie van de Egyptische goden en wat zij voor je kunnen betekenen.

Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20-22, Schipluiden (bij Den Haag)
Start: 20:00 uur
Entree: €12,50
Opgave: Op Hodenpijl 

Later Event: September 5
Presentatie Maankaarten