Back to All Events

Workshop 'Schouw in de maanspiegel'

Tijdens de kaartdag van A3 boeken in Maarn geef ik de workshop
'Schouw in de maanspiegel'

De Maan beroert ons innerlijk, beïnvloedt onze gevoelens en prikkelt ons intuïtieve weten. De Maankaarten geven je inzicht in je gevoel, emotie en zielenroerselen, en maken je bewust van je onbewuste. Je krijgt uitleg over de opbouw en het gebruik van de kaarten. Tijdens enkele oefeningen leer je hoe je meer vanuit je intuïtie kunt spreken. De boodschappen die vanuit je onbewuste omhoog komen, vertaal je naar begrijpelijke taal, zodat je niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen de Maankaarten kunt leggen en duiden, vanuit de kaart én vanuit je intuïtie.
Opgave en informatie: http://www.a3boeken.nl/nl/agenda/11-10-2014-kaartdag/

Earlier Event: October 9
Internationaal Tarot Event
Later Event: November 2
Workshop 'je Ka-lichaam versterken'