Back to All Events

Zomerworkshop 'Helder zien en voelen'

Op 26 juli geven Petra Stam en Els Lijesen (Isis Mysterieschool) een meditatieve workshop:
Je gaat werken met de leeuwgodin Sekhmet. Ze geeft je een helder zicht op je emoties, overtuigingen en gedragspatronen. Met haar vurige kracht, die wordt gesymboliseerd door haar leeuwengestalte, bevrijdt ze je van karma, en laat je situaties vanuit een nieuw perspectief zien. Je realiseert je dat je een vrije keuze hebt. Het leven kan (weer) een genot worden. Sekhmet wordt ook wel het Oog van Ra genoemd, wat aangeeft dat ze het heldere inzicht van haar vader, de zonnegod Ra vertegenwoordigt.

Dit was de tijd van het jaar dat Sirius samen met de Zon opkwam en daarop volgde de overstroming van de Nijl. Tegenwoordig verschijnt Sirius pas eind augustus boven onze horizon. Toch heeft deze spirituele zon wel degelijk invloed op ons. Sirius wordt wel het hogere zelf van ons zonnestelsel genoemd, de inwijder, de goddelijke leraar, levensbrenger en bron van kennis. We gaan ons met deze ster van de inwijding verbinden, en je krijgt een Egyptische inwijding in het openen van je 3e oog.

Op 26 juli is het nieuwe maan; maan en zon staan dan in het sterrenbeeld Leeuw. We betrekken de hemelse Leeuwkracht en de actuele hemelse invloeden in de workshop. Bovendien krijgt iedereen een flesje Parel-tinctuur: Parel brengt je in contact met de echte Jou en helpt je te handelen vanuit je centrum, stabiliseert lang ingehouden emoties en helpt je (zekerheid in) Jezelf te vinden en daar trouw aan te zijn.

Wil je je losmaken van oude, beperkende emoties en die omzetten in kracht, wil je een heldere blik op jezelf krijgen en meer trouw zijn aan jezelf? Dan is deze bijzondere zomerworkshop een ware eye-opener!

Datum: Zaterdag 26 juli
Tijd: 12.00 tot 15.00 uur
Plaats: Centrum Karunika, Meerhuizenpleinplein 11, Amsterdam (nabij Amstel station)
Prijs: €40,00
Aanmelden hier

Earlier Event: July 19
Wierook workshop
Later Event: August 24
Workshop 'Helder zien en voelen'