Back to All Events

Lotusbeurs met A3 boeken

Ik sta met mijn uitgever A3 boeken op de Lotusbeurs 16 maart a.s.
De Lotusbeurs is de grootste beurs van Nederland op het gebied van mindfulness, opleidingen en gezondheid van Nederland. In de stand van A3 boeken (standnummer helaas nog niet bekend) vind je behalve natuurlijk boeken en kaartspellen ook de auteurs Petra Stam ('In het licht van de Maan', 'Pythia, de hogepriesteres', '13 manen verjaarskalender' en 'Isis en de 14 sleutels tot heelwording'), Wendy Smit ('Ontdek jezelf door tekenen en reflectief schrijven') en Anneke Agterberg ('De essentie van edele stenen'). En wie weet komen er nog meer auteurs.
Gratis reizen: Op vertoon van het boekenweekgeschenk kun je gratis met de trein reizen. Vanaf station Houten rijden pendelbussen naar de beurs.
Toegangskaartje met korting: Je kunt van tevoren kaarten bestellen viawww.lotusbeurs.nl/kaartverkoop. Als je bij het bestellen de kortingscode Lotus14Y134 gebruikt, dan ontvang je bovenop de voorverkoopkorting van € 5,00 nog een extra korting van € 2,00. Je betaalt dus € 8,00 in plaats van €15,00 en je mag net zoveel kaartjes met korting kopen als je wilt.
Doornkade, 3992 AE Houten    http://www.lotusbeurs.nl

 

Later Event: March 17
Start basiscursus tarot