Back to All Events

Introductie workshop 'Reis naar de bibliotheek van je ziel'

Isis Thoth Bibliotheek.jpg

Introductieworkshop voor de jaarcursus ‘De 14 Sleutels tot Heelwording’
22 maart
Door Petra Stam en Els Lijesen.

 

“Reis naar de bibliotheek van je ziel”
Met Isis en Thoth reis je naar je innerlijke bibliotheek, je Huis van Licht. Daar kun je je oude verhaal loslaten en archiveren. Dat oude verhaal heeft je naar het heden gebracht, en heeft je gemaakt tot wat je nu bent. Vanaf hier ga je een nieuwe start maken: je gaat bewust je eigen levensverhaal creëren vanuit vrijheid, zonder oude beperkingen. Daarvoor krijg je toegang tot je eigen kronieken. Je herinnert je de evolutie van je eeuwenoude ziel, krijgt moeiteloos toegang tot je diepere lagen van bewustzijn, en werkt met energetische hologrammen die je informatie en ruimere staten van zijn kunnen brengen.
Deze introductie-workshop staat op zich maar laat je ook proeven van de ervaringen die je in de jaarcursus opdoet. Je krijgt pure kennis over de Egyptische Mysteriën aangereikt, maar ervaart ook de energie van de Egyptische goden en wat zij voor je kunnen betekenen.

Als je naar aanleiding van deze introductieworkshop besluit (of als je al hebt besloten) met de jaarcursus mee te doen, worden de kosten van deze workshop van het bedrag van de jaarcursus afgetrokken. Met andere woorden: dan is deze workshop gratis!

Datum: 22 maart 2014
Tijd: 14:00 – 17:00 uur
Plaats: Centrum Karunika, Meerhuizenplein 11, 1078 TB Amsterdam  (dicht bij station Amsterdam Amstel)
Kosten: 35 euro.
Aanmelden op
info@energiecursus.nl
Als je je aanmeldt, krijg je een rekeningnummer waar je het bedrag op kunt storten. Daarna ben je verzekerd van deelname (maar: maximaal 25 plaatsen beschikbaar).

Earlier Event: March 17
Start basiscursus tarot
Later Event: April 2
Lezing Op Hodenpijl