Back to All Events

Workshop Schipluiden (bij Delft): Pijnappelklier activeren

Een energieworkshop door Petra Stam en Els Lijesen

De pijnappelklier is een kleine, endocriene klier in het midden van de hersenen. Door lichtenergie, in deze klier te brengen, maar ook door geluid en intentie verhoog je je bewustzijn en activeer je de spirituele poorten in je lichaam. Dat opent de deur naar je heldere vermogens en je hogere weten. De pijnappelklier wordt wel vergeleken met het Oog van Horus ofwel het ontwaakte hogere bewustzijn. Je herinnert je je goddelijke potentie. De pijnappelklier maakt (onder andere) serotonine aan, een neurotransmitter die ook wel het gelukshormoon genoemd werd. Ook wordt er DMT in aangemaakt, een hormoon dat trance-reizen en helderziendheid bevorderd. Daarom wordt de pijnappelklier ook wel het Derde Oog genoemd, of ‘de Zetel van de Ziel’.
In deze workshop werken we met de hulp van de energie van Egyptische goden aan de chakra’s: informatie, meditatie, oefeningen en balanceren (oa met chakra-stemvorken). Daarna richten we ons op het derde oog ofwel de pijnappelklier: er zijn oefeningen en meditaties om je pijnappelklier te wekken en te activeren. Ook leer je je Merkaba – je lichtvoertuig – in werking te zetten.
Kortom, een workshop waar je gelukkig van wordt!

Deze workshop is onderdeel van de jaartraining ‘ De 14 sleutels tot heelwording’ van de Isis Mysterieschool, maar is ook als losse workshop te volgen.
23 november 12:00 uur in Schipluiden (bij Den Haag) - centrum Op Hodenpijl

(ook mogelijk: 16 november, 12:00 uur in Amsterdam)
Prijs losse workshop: €50,00
Info: www.isismysterieschool.nl/cursus.html
Opgave: www.isismysterieschool.nl/contact/

Earlier Event: November 16
Workshop A'dam: pijnappelklier activeren
Later Event: December 6
Workshop 'Licht in het duister'